Moodle 3.7 joko?

Moodle 3.7 joko?
2.6.2019 Kommentit pois päältä artikkelissa Moodle 3.7 joko? Uutiset Datahouse Admin

Moodle 3.7 on ollut markkinoilla nyt tovin ja alamme siirtyä asiakasalustoillamme tämän käyttöön. Mitä uutta tämä päivitys tuo oppimisympäristöä käyttäville?

Keskusteluryhmät
Ainakin vihdoin on kiinnitetty huomiota keskusteluryhmien työkaluihin – voit jatkossa paremmin suodattaa tietyttyjä keskusteluja, merkitä itselle suosikkeja ja voit aloittaa vaikka yksityiskeskustelun suoraan jonkun viestistä.

Classic -teema
Tätä teemaa käyttäville tulee parannuksia yhteensopivuuteen lisäosien kanssa ja teema noudattaa jatkossa samaa standardia kuin muutkin uudet responsiiviset teemat.

Käytettävyys
Yleisesti ottaen voidaan ajatella, että jokainen isompi versiopäivitys tuo lisää hallintatyökaluja Moodle -ympäristön hallintaan ja käytettävyyttä erilaisiin tarpeisiin

Suoritusmerkit (badges)
Jos yrityksenne käyttää Open Badges palveluita, nyt Moodlessa on tuki myös sen versio kakkoselle.

Oppimisen analytiikka
Tämä työkalu tulee kehittymään vielä paljon tässä seuraavina vuosina. Uusimpina ominaisuutena Moodlessa tähän osa-alueeseen tulee pyyntöjä ja kehittämispyyntöjä tasaiseen tahtiin. Jälleen on työkalun rakenteita korjattu, lisätty toiminnallisuuksia ja tuonti/vienti mahdollisuuksia lisätty.

Ryhmäpostitusten hallintaa
Opettajalle annetaan enempi työkaluja aloitettujen ryhmäpostitusten hallintaan. Opettaja voi esimerkiksi helposti poistaa ryhmäpostit kaikilta ja hän voi myös kerätä talteen hyödylliset postaukset omaan henkilökohtaiseen säilöönsä.

Tags